מרק ראש סלמון נוסח פיליפיני

מרק ראש סלמון נוסח פיליפיני

מרק ראש סלמון

החומרים:

2 קערות

סיר 28 – 26 עם מכסה

1 ראש דג סלמון גדול חצוי לשניים לאורך,נקי מקשקשים,
זימים סנפירים וחתוך ל-4 או 6 חתיכות

ראש סלמון

מעט מלח גס

3 ס"מ גינגר קלוף חתוך לפרוסות דקות

1 פלפל צילי ירוק /או 10 כדורי פלפל אדום

200 גרם לוביה חתוכה לחתיכות באורך 4-5 ס"מ

200 גרם במיה ארוכה

במיה

6 עלי חסה עדינה

1 כף אבקת תמרין (חנויות המזרח)

1 כף אבקת מרק עוף

3 כוסות מים (אם מלוח מידי בסוף הבישול,להוסיף עוד מים)

אופן ההכנה:

רוחצים את הירקות ומניחים בצד ליבוש.

את הבמיה מנקים בזהירות ליד הראש.

משפשפים את הדג עם מלח כדי להסיר את שאריות השומן
הקשקשים ובעיקר כדי להוציא את ריח הדג,
שוטפים היטב במים כדי להסיר את המלח.

שמים בסיר את הגינגר עם המים ומרתיחים ל-10 דקות.

לאחר 10 דקות רתיחה,מכניסים את הדג הנקי ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את הלוביה, ודקה לאחר מכן את אבקת התמרין

סוגרים את הסיר ומנמיכים את האש. מבשלים כ- חצי שעה.

כל הבישול יחד עורך כ-45 דקות,

4 דקות לפני סיום הבישול מוסיפים את הבמיה,את אבקת המרק
ומשפרים טעמים. מכסים את הסיר לאחר דקה נוספת מכניסים
את החסה לעוד דקה אחת.

מכבים את האש ומשאירים סגור עד להגשה.

מגישים בצלחת עמוקה

מוכן

בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, במיה,, גינגר,, דגים ופירות ים, ירקות,, לוביה,, מרק,, מתכוני עמים,, סלמון,, פיליפינים,, פלפלים,, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s