טבעות אבוקדו בבירה

טבעות אבוקדו בבירה

אבוקדו 5
החומרים:

סיר או מחבת עבה גבוה ורחב

מגבות נייר

2 קערות
צלחת
כף מחוררת
2 אבוקדו כמעט בשלים
2 ביצים טרופות קרות עם טיפת מים או מי סודה עדיף  קרים

1/2 כוס בירה טובה קרה מהמקרר

1 עד 11/2 כוס קמח

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

קולפים את האבוקדו ופורסים לטבעות.

בקערה יוצרים בלילה בסמיכות בינונית מהביצים עם המים והבירה.

מוסיפים את הקמח לפי הצורך עד שמקבלים בלילה כרצוננו.

מחממים את השמן עד נקודה פחות מרתיחה.

את פלחי האבוקדו טובלים בבלילה, נותנים לעודף הבלילה לנזול

לקערה ומכניסים לשמן חם מאוד.  להשאיר רווח בין הפרוסות.

כאשר הפרוסות מזהיבות מוציאים אל מגבת ניר.

אפשר להגיש עם כל מה שעולה על דעתכם

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אבוקדו, חמאה,, שמן,, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s