חצילים ברוטב צדפות

חצילים ברוטב צדפות

החומרים:
מחבת או ווק
מגבות נייר
צלחת
1/2 ק"ג חצילים קטנים חתוכים לפרוסות  דקות לאורך
מעט שמן
1 כף רוטב צדפות (אויסטרס)
3-4 שיני שום מעוכות

אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם מעט שמן, מכניסים את השום להזהבה ואת החצילים. מוסיפים כף רוטב צדפות ומטגנים עד לקבלת צבע רצוי. מוציאים על מגבת נייר מגישים חם או קר .

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, חצילים קטנים, חצילים,, סוגי חצילים, רוטב אויסטרס, שום,, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s