מרק דלעת

מרק דלעת
DSC08742

החומרים:
סיר בעל תחתית עבה
מוט טחינה(ביז)
1 בצל גדול חתוך דק
חתיכה גדולה של דלעת כרצונכם קלופה וחתוכה לקוביות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 קישואים חתוכים לקוביות
4-6 שיני שום כתושות דק
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
1 כוס יין לבן  (לא חובה)
2 ליטר מים או יותר לכיסוי הירקות
מעט שמן

לסיום שמנת מתוקה או קרם פרש (לא חובה)

פרח פטרוזיליה/אחר לקישוט

אופן ההכנה:

מזהיבים את השום והבצל במעט שמן בסיר
מוסיפים את הירקות את המים את היין
מתבלים ומבשלים עד שהכל מתרכך.

מעבירים למעבד מזון או מרסקים עם מעבד ידני

ישר בסיר.

למהדרים, להעביר במסננת דקה.
לפני ההגשה להוסיף מיכל שמנת מתוקה /קרם פרש בטמפרטורת החדר.
לקשט בסלסול של ירק ירוק כרצונכם.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל,, דלעת, דלעת ערמונים, ירקות,, מרק,, פטרוזיליה,, קישואים,, קרם פרש, שמנת,, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s