מקפא מנגו בקצפת

מקפא מנגו בקצפת החומרים: קערה תבנית ארוכה פלסטיק נצמד 3 מנגו 2 שמנת מתוקה 2 כפות סוכר או יותר לפי הטעם

לקצפת 1 פריגת מנגו אגוזים שבורים, פיסטוק,אחר לקישוט

אופן ההכנה: חותכים את המנגו לקוביות. מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים את הסוכר. לקצפת עם הסוכר מוסיפים את פריגת המנגו. מערבבים בעדינות מניחים בתבנית שכבה של מנגו טרי קוביות ועליה קצפת. מוסיפים על הקצפת עוד קוביות פרי בתפזורת מקשטים בעוד קצפת שמים במקפיא/ בפריזר לכמה שעות בתבנית מאורכת מכוסה בפלסטיק נצמד מגישים קפוא.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, גלידות,פרפה,, מנגו,, מתוקים,, פירות,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s