עוגיות אגוזי קליפוריה 2

עוגיות אגוזי קליפוריה  2

החומרים:
תבנית אפיה

נייר אפיה

קערה

פלסטיק נצמד

קרש

מערוך

1 חבילה קטנה של קמח תופח

200 גרם חמאה רכה

1 כוס סוכר

2 חלמונים

2 שקיות סוכר וניל(אפשר גם תוצרת בית)

1 כף שמנת רגילה
1 כף קוניאק או אחר
150 גרם אגוזי קליפורניה קצוצים דק

אופן ההכנה:

מכניסים את כל החומרים לקערה למעט הקמח ולשים היטב

מוסיפים את הקמח ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

מניחים את הבצק על משטח עם פלסטיק נצמד מקומח

מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ

יוצרים עם פרפומות שונות צורות שונות (מתאים לילדים)

מניחים על נייר האפיה המשומן מעט עם רווח בין האחד לשני.

אופים בתנור חם בחום בינוני 160-170 מעלות כ-30 דקות

עד שהעוגיות מזהיבות.

שומרים בצנצנת סגורה היטב

בתיאבון

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אגוזים,, ביצים,, בצק,, חמאה,, ליקר, מתוקים,, סוכר,, עוגיות,, קמח, שמנת,, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s