פירות מיובשים ממולאים גבינת עיזים

פירות מיובשים ממולאים גבינת עיזים

 

החומרים:

כמות פרי ככמות הסועדים, לכל סועד 3 – 5 מנות פרי

קערה

צלחת עגולה עם שוליים

נייר כסף

קיסמים

תאנים מיובשות מגולענות

משמשים מיובשים

ליקר משמש תפוזים או ברנדי וויסקי או רום או אחר

זיתים שחורים איכותיים

גבינת עזים, אני השתמשתי בגבינת פרומעז. אפשר אחרת.

אופן ההכנה:

מניחים את הפירות המיובשים בקערה  ומכסים  אותם בליקר או אחר למשך 24 שעות.

יוצרים חתך כיס בכל פרי, מניחים פרוסה דקה של

גבינה ומקשטים בחצי זית.

בצלחת הגשה חסינת חום ,עגולה, עם שולים בולטים,

מסדרים את הפרי הממולא סביב סביב כמו שבלול.

שופכים מעל את הליקר היין בו השרינו את הפרי עד גובה מחצית הפרי.

מכוסים בנייר כסף

אופים בתנור חם בחום בינוני כ-15 עד 20 דקות.

מוציאים ומגישים עם קיסמי עץ

תהנו

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אגוזים,, גבינת פרמאזן, משמש, תאנים,, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s