מרק תפוחי האדמה

מרק תפוחי האדמה

מרק תפוחי אדמה 1

סיר עב תחתית

2 כוסות תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 בצל בינוני קצוץ
2 כוסות מים
קורט פלפל לבן
קורט מלח
1 כוס קרם פרש או שמנת
4-5 עלי פטרוזיליה קצוצים דק
1 כף חמאה
2 עלי עירית קצוצה לקישוט

מעט גבינת צ`דר מגוררת

ממחה

אופן ההכנה:
מכניסים לסיר את תפוחי האדמה והבצל ומכסים

במים עד מעל לתפוחי האדמה.

מבשלים את תפוחי האדמה והבצל עד שמתרככים.
לרסק את התפודים במים שבושלו
להוסיף פטרוזיליה קרם חמאה
להביא שוב לרתיחה
ולסיים בגרידה של גבינת צ`דר או אחרת
לקשט בעירית
מי שרוצה יכול להוסיף קוביות של קבנוס,ביקון אחר

בסוף הבישול,משדרג המון

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל,, גבינת צדר, ירקות,, מוצרי חלב, מרק,, פטרוזיליה,, קרם פרש, תפוחי אדמה,, עם התגים , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על מרק תפוחי האדמה

  1. טליה הגיב:

    נקרא קל להכנה וטעים מאוד.ינוסה בקרוב מאוד.
    תודה רבה

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s