אגרולס עם שרימפס

אגרולס עם שרימפס
DSC09687

החומרים:
סיר לטיגון עמוק
2 צלחות שטוחות
קערה מתאימה לכמות
מגבות נייר
חבילת עלי סיגרים/אגרולס (15-20 עלים)
2 קופסאות נבטים
1 קולורבי חתוך לגוליאנים
2 גזרים חתוכים לגוליאנים
1 שרימפס לכל אגרול  + חתוך לחתיכות קטנות (השתמשתי בקפוא הפעם)
שמן לטיגון
1חבילת בצל ירוק חתוך לקוביות קטנות
1 ביצה
3 כפות רוטב סויה
5-6 שיני שום קצוצות
מעט פלפל שחור גרוס
מעט מלח אם צריך

אופן ההכנה:
משרים את הנבטים הגזר הקולורבי לשתי דקות במים רותחים מוציאים ומסננים
את השרימפס מכניסים  לסיר עם מים רותחים למספר דקות עד לשינוי הצבע, מוציאים ומצננים.
בקערה גדולה מערבבים את כל הירקות מוסיפים את השרימפס החתוך לגודל 1 ס"מ בערך.
DSC08490
מוסיפים רוטב סויה ושום ומשאירים לעמוד כחצי שעה לספיגת טעמים.
מפלפלים ואם צריך מוסיפים מלח.
אפשר גם ללא שרימפס וכל ירק אחר שתרצו.
על צלחת שטוחה שמים עלה ומורחים ביצה טיפת ביצה טרופה בשוליים.
בחלק התחתון שמים כף מהתערובת ומקפלים כלפי מעלה ומהדקים. ימין ושמאל כלפי המרכז וגלגול כלפי מעלה.
בחלק העליון לפני הסגירה שמים שוב   טיפת ביצה. וסוגרים כאשר החלק הפתח כלפי מטה.
DSC08416
אם מכינים מיד משאירים כל על צלחת נוספת.

DSC09543

אם מקפיאים, עוטפים באותה צורה את הרול עם נייר הפרגמנט בו עטופים עלי הסיגרים.

DSC08419
מכניסים לקופסא ומקפיאים.

DSC08422
להוציא מהמקפיא לפני הטיגון.

DSC08426
שמים בסיר שמן עמוק ומחממים היטב. כאשר השמן חם מאוד,מכניסים את הרולים ומטגנים עד שמתקבל הצבע שאתם אוהבים.

DSC09547
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

DSC09556
בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, גזר,, ירקות, נבטים, עלי סיגרים מרוקאים, פירות ים, קולורבי, רוטב סויה,, שמן,, שרימפסים, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

8 תגובות על אגרולס עם שרימפס

  1. טואית הגיב:

    נראה נהדר. בטוח גם טעים. מכיוון שאני עצלנית ואין לי אמביציות בבישול, אעביר את המתכון לכלתי ואמא שלה, שהן הרבה יותר נלהבות ללמוד לבשל דברים חדשים..

    אהבתי

  2. הדסה הגיב:

    האגרולים נראים נפלא
    ♥ לאכול אגרול

    אהבתי

  3. GILS33 הגיב:

    אני הולך על הכל בלי השרימפס

    אהבתי

  4. Optimous1 הגיב:

    נראה נהדר, אנחנו לא מטגנים, או משתדלים שלא, אבל המילוי שימושי ומעניין גם ללא טיגון, שבוע נעים

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      יש בזה מעט מאוד שמן כי השמן חם מאוד והאגרול יורד למגבת נייר 🙂 ברור שאפשר גם בתנור בציפסר עם כף שמן יוצא לא רע. על הפלנצה ובאידוי
      כמו דים סם 🙂
      אפשר גם עם מנגו יצא מעולה ובכלל כל מה שרוצים. לדים סם עדיך דפי אורז.
      בהצלחה.

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s