קציצות תרד טורקי "תורכי"

קציצות תרד טורקי "תורכי" 
 

 

 

החומרים:

סיר פסטה

מחבת טפלון בעל תחתית עבה

קערה גדולה

קערית קטנה

מגבות נייר

2 ק"ג תרד

2 ביצים

3 כפות פרורי לחם

3-4 כפות גבינת פרמזאן מגוררת דק

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

4 שיני שום טרי כתוש או כף גדושה של שום קפוא

מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

שוטפים היטב את תרד (אמבטיה בכיור) יחד עם הגבעולים.

קוצצים דק ומעבירים לסיר פסטה לבישול עד שמתרכך.

תרד קצוץ

מצננים וסוחטים היטב.

מעבירים לקערה גדולה.

בקערית מערבים את הפלפל המלח פרורי הלחם פרמזאן

שתי ביצים ושום. מוסיפים לקערת תרד ומערבים  היטב.

מחממים היטב את המחבת ומוסיפים שמן, כאשר השמן חם מאוד מכניסים בעזרת שתי כפות קציצה אחרי קציצה, שוטחים עזרת כף וממתינים להשחמה הופכים לצד שני לעוד כמה דקות ומוציאים למגבת נייר.

מגישים חם או קר

אפשר להגיש עם שמנת או יוגורט

בתאבון

המטבח של מאיר השמן

 

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, פרורי לחם/מצה,, שום,, שמן אורז, תבלינים,, תרד,, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s