פאלאבוק – מתכון פיליפיניPALABOK

 פאלאבוק – מתכון פיליפיני PALABOK

החומרים:

2 סירים

מספרים

מקלות עמילן תירס(חנויות המזרח)      MANILA RICE STICK

(חבילה מכילה 227 גרם). גוזרים במספרים לאורך של 3-4 ס"מ.

תבלין פיליפיני    MAMA SITAS PALBOK MIXED

מעט שמן רגיל

1 כף רוטב דגים

3 שיני שום גדולות קצוצות דק דק

לא חובה פירות ים טריים או קפואים קטנים(שרימפס,קלמרי אחר).

קלמנסין (לימון קטן חמוץ,יש בארץ)

אופן ההכנה:

ממיסים את אבקת הפאלאבו בשתי כוסות מים.

שמים בסיר מעט שמן, שום קצוץ דק דק, את השריפס (לא חובה).

מוסיפים את הפאלאבו המומס מוסיפים כף רוטב דגים ומערבבים.

מצמצמים עד לקבלת נוזל סמיך.

בסיר נפרד מרתיחים מים ומבשלים את האטריות 2 דקות

את האטריות שומרים בכלי נפרד. את הרוטב מכסים.

אפשר להגיש חם או קר עם כמות רוטב שאתם רוצים

לקישוט המנה מוסיפים ביצה קשה פרוסה ומעט בצל ירוק חתוך קטן.

המחשה בסרט מיו טיוב

בתאבון.

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים 
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אטריות פאלאבוק, ביצים,, מתכוני עמים,, פיליפינים,, פירות ים, קלמנסין, קלמרי, רוטב דגים,, שום,, שרימפסים, עם התגים , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s