פירות יבשים ממולאים בכבד

פירות יבשים ממולאים בכבדהחומרים:

600  גרם כבד אווז20 תמרים20 משמשים20 דבלים

20   שזיפים

200 גרם צימוקים

1/2 + 1/2 1כוס יין פורט /אחר

4  כפות שמן

קורט מלח

קורט פלפל

קורט פפריקה

קורט קינמון

קורט טימין

1  בצל גדול קצוץ

אופן ההכנה:

חותכים את הכבד לקוביות בגודל שיתאים למילוי הפירות.
מכינים משרה מחצי הכוס יין הפורט הראשונה והתבלינים.
משרים את קוביות הכבד לחצי שעה.
משרים את הפירות במים לפחות שעה שיתפחו.
ממלאים את הפירות בכבד.

בסיר רחב (או במספר סירים) מחממים את השמן,
קוצצים את הבצל ומזהיבים.
מוסיפים את הצימוקים ואת התבלינים ואת חצי הכוס היין השנייה.
מקטינים את האש ומבשלים כמה דקות.
מכניסים בעדינות את הפירות הממולאים ומבשלים על אש קטנה מאוד כ-40 דקות.

מגישים חם.

מי שרוצה יכול להכניס לפרי מחית כבד.

בתאבון 

   

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, יין, כבד,, משמש, פירות מיובשים, שזיפים,, תאנים,, תמרים, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s