אפרסק לפיתוי

אפרסק לפיתוי

 

אופן ההכנה:

סיר

6-8 מנות

1/2 כוס דבש

1 צנצנת (350 גרם) ריבת אפרסק או משמש(פרי מעוך)

1/4 כוס מיץ תפוזים טרי או ליקר תפוזים.

6-8 אפרסקים מגולענים, קלופים וחתוכים לפרוסות

4 כוסות גלידה וניל או פיסטוק חלבי או שמנת או קצפת

אופן ההכנה:

על סיר עם מים ממיסים את הריבה עם הדבש תוך כדי בחישה עד שהריבה נמסה.

מוסיפים את מיץ  התפוזים או הליקר.
מניחים על הצלחת קרפ אחד או 2 , המתכון כאן

שמים על צלחת הגשה את פלחי האפרסק.

מניחים מעל גלידה ויוצקים מעל את רוטב הדבש עם הריבה והליקר.

אפשר לקשט עם פיסטוק חלבי שבור קטן או אגוזי מלך שבורים.

בתיאבון.

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אפרסקים, גלידות,פרפה,, דבש, מאפים, מוצרי חלב, משמש, מתוקים,, פיסטוק חלבי, קצפת, קרם פרש, ריבות,, שמנת,, תפוזים, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s