לביבות שקדים

לביבות שקדים

החומרים:

קערה

מעבד מזון

2 כפות

מגבות נייר

מחבת עבה

300 גר` שקדים טחונים במעבד מזון

2 בצלים

2 גזרים מגוררים בפומפייה

4-3 שיני שום

1 ביצה

1/2  חבילת פטרוזיליה קצוצה

50 גר` קמח

2 כפות פירורי לחם

1 סלרי- עלים בלבד (לא חובה)

קורט מלח

קורט פלפל שחור

קורט כמון (לא חובה)

חמאה

שמן רגיל

אופן הכנה:

מכניסים את השקדים למעבד מזון, מוסיפים את הירקות מרסקים עד קצוץ.

מוסיפים את הקמח את פירורי הלחם,מלח,פלפל וביצה. (להיזהר עם הכמון).

מערבבים עוד מעט לעיסה אחידה.

מכינים קציצות בעזרת שתי כפות.

ומטגנים טיגון קל בשמן עם טיפת חמאה.

להגיש עם שמנת

דבש אחר

בתאבון

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן   

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה,שנאה,גזענות,קמצנות,אגואיזם, רוע לב,דמעות תנין,מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים, בצל, גזר, חמאה, פטרוזיליה, שום, שקדים, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על לביבות שקדים

  1. טליה הגיב:

    תודה על מתכון מעניין,נקרא טעים מאוד וכמובן ינוסה בקרוב.
    תודה וחתימה טובה,
    טליה

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.