לביבות שקדים

לביבות שקדים

החומרים:

קערה

מעבד מזון

2 כפות

מגבות נייר

מחבת עבה

300 גר` שקדים טחונים במעבד מזון

2 בצלים

2 גזרים מגוררים בפומפייה

4-3 שיני שום

1 ביצה

1/2  חבילת פטרוזיליה קצוצה

50 גר` קמח

2 כפות פירורי לחם

1 סלרי- עלים בלבד (לא חובה)

קורט מלח

קורט פלפל שחור

קורט כמון (לא חובה)

חמאה

שמן רגיל

אופן הכנה:

מכניסים את השקדים למעבד מזון, מוסיפים את הירקות מרסקים עד קצוץ.

מוסיפים את הקמח את פירורי הלחם,מלח,פלפל וביצה. (להיזהר עם הכמון).

מערבבים עוד מעט לעיסה אחידה.

מכינים קציצות בעזרת שתי כפות.

ומטגנים טיגון קל בשמן עם טיפת חמאה.

להגיש עם שמנת

דבש אחר

בתאבון

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן   
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, בצל,, גזר,, חמאה,, פטרוזיליה,, שום,, שקדים,, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על לביבות שקדים

  1. טליה הגיב:

    תודה על מתכון מעניין,נקרא טעים מאוד וכמובן ינוסה בקרוב.
    תודה וחתימה טובה,
    טליה

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s