קומבינה לרימון ופומלה

קומבינה לרימון ופומלה

חומרים:

קערה

כוסות הגשה או צלוחיות מתאימות

חצי פומלה

רימון אחד רצוי עם גרגרים בצבע אדום כהה.

מיץ מתפוז אחד

אלכוהול תואם כמו ליקר לימון ,ליקר תפוזים ,

למי שחמוץ מידי אפשר להוסיף אבקת סוכר.

מעט סוכר

מעט מיץ לימון

קש

מטריות/אחר

כפית ארוכה

אופן ההכנה: 

נורא פשוט, אבל דורש זמן וסבלנות.

בצלחת שטוחה מפזרים מעט סוכר

בצלחת נוספת מיץ לימון או תפוזים.

לוקחים כוס יבשה הופכים אותה, מניחים על מיץ ונותנים לטפטף שלא יהיה יותר מידי נוזל. מהלימון עוברים לסוכר טובלים את שולי הכוס בסוכר והופכים את הכוס.

ממתינים מספר דקות שיתייבש.

בנתיים מפרידים את פלחי הפומלה לפלחים בודדים.

מפרקים את הרימון לגרגריו.

לתערובת של שני הפירות מוסיפים קצת אלכוהול וקצת

מיץ תפוזים טרי, לא שישחו, אלא רק שיהיה רטוב ונעים.

משאירים את הכל לספיגת טעמים לפחות לשעה, כדי שהפירות ישתו קצת מהאלכוהול.

ממלאים את הכוסות, מקשטים בפרוסה דקה של תפוז או לימון.

מצרפים כפית ארוכה וקש צבעוני מטרייה אחר.

תהנו

 


המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אבקת סוכר, דבש, לימון,, סוכר,, פומלו,פומלית, רימון, תפוזים, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s