שקדים אגוזים מסוכרים

שקדים אגוזים מסוכרים

 

החומרים:

נייר אלומיניום

סיר עבה או מחבת עמוקה

21/2 כוסות שקדים חצויים ללא/עם קליפה או אגוזי מלך

כוס סוכר

2 כוסות מים

כפית קינמון

כפית מלח

11/2 כפיות תמצית וניל

אופן ההכנה:

לבשל במחבת את הסוכר עם המים הקינמון והמלח עד שמתחילות בועות. לא רתיחה. להסיר מהאש.

להוסיף את הוניל להכניס פנימה את השקדים לערבב עד שהשקדים יהיו מצופים.

לשטוח על שיש או נייר כסף או צלחת קרה, להפריד בזהירות את השקדים בעזרת שני מזלגות  כדי לא לקבל כוויה.

לזלול בתאבון או לסגור בצנצנת הרמטית.

 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, מתוקים,, שקדים,, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על שקדים אגוזים מסוכרים

  1. תזזאטית הגיב:

    נראה מעולה , תודה על המתכון ♥
    חג שמח אתי !

    אהבתי

  2. yara113 הגיב:

    זה טעיםםםםםםםםםםםםםם
    תודה וחג שמח

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s