פאק בט עם דלעת ערמונים

מתכון פיליפיני
DSC09947

דלעת ערמונים

DSC09942

החומרים:
200 גרם לוביה
200 גרם במיה ארוכה אפשר סנופיס
200 גרם במיה לא חובה
6-10 חצילים ארוכים
1 דלעת ערמונים קוביות
11/2 כוס מים
כף עד כף וחצי רוטב אנשובי (לא חובה)
1 עגבניה ללא גרעינים
1 דג דניס מטוגן מחולק ל-2 או 3 (אפשר גם ללא דג (אפשר אמנון,אחר)                                 

אופן ההכנה:
מרתיחים 11/2 כוס מים, עם הרתיחה,מוסיפים את רוטב האנשובי ומערבבים מעט.
מכניסים את הלוביה לכמה דקות רתיחה, את החצילים, את דלעת הערמונים,העגבניה והבמיה הסנופיס או ירק אחר.  אחרי שהלוביה רכה, מוסיפים את הדג המטוגן פנימה מכסים ומבשלים מספר דקות.

בתאבון.
המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל חינם לעשרותילדים בבת ים. המטבח מופעל על ידי סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ כתרומה.מוזמנים להצתרף.     כאן

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, דלעת, דלעת ערמונים, דניס, עגבניות,, רוטב אנשובי, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

3 תגובות על פאק בט עם דלעת ערמונים

  1. yara113 הגיב:

    פרסם את זה מחדש ב-ethy treeps & musicess.com.wordPr.

    אהבתי

  2. תזזאטית הגיב:

    נראה מעולה! ♥
    שבת שלום אתי ♥

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s