מרק ערמונים

מרק ערמונים
מרק ערמונים 5

החומרים:
סיר בלנדר או מוט טחינה
400 גרם ערמונים שלמים או מחית
ערמונים קלופים
1 כרשה חתוכה לטבעות רק החלק הלבן(לא חובה)
125 מ"ל יין לבן יבש
200 גרם פטריות שמפיניון פרוסות דק
1  ליטר מרק עוף צח או מרק ירקות
250 מ"ל שמנת
פלפל
מלח,
שמן /חמאה לטיגון

אופן ההכנה:
מחממים השמן ומקפיצים בו את הפטריות והכרשה,עד שהכרשה הופכת שקופה.
מוסיפים יין ומבשלים עד שהיין מצטמצם לשליש מהנפח המקורי. מוסיפים את הערמונים או המחית ומרק העוף ומבשלים כעשר דקות. מרסקים במעבד מזון או מוט טחינה, מתבלים ומוסיפים את השמנת. מחזירים לסיר ומבשלים -3 דקות, עד שמתחמם היטב מגישים עם שמנת לקישוט.

בתאבון

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, חמאה,, כרישה,, מרק,, ערמונים, שמן,, שמנת,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

תגובה אחת על מרק ערמונים

  1. yara113 הגיב:

    פרסם את זה מחדש ב-ethy's kitchen.

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s