מרק תפוחי אדמה/בטטה עם בייקון וגבינת צדר

מרק תפוחי אדמה עם בייקון וגבינת צדר
4-6 כוסות
130914-203827-500x375
 

החומרים:סיר עבה
מחבת
מגבת נייר
6 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
130914-181605-240x180
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
6 פרוסות בייקון פרוס לקוביות (אפשר אחר כמו קבנוס)
130914-175328-240x180
1 בצל גדול חתוך לקוביות
1-1/2 כפיות מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
2 כוסות שמנת
2 גביעים קרם פרש
50-100 גרם גבינת צדר מגוררת
כמה עלי פטרוזיליהאופן ההכנה:לבשל את תפוחי האדמה והגזר עד שיתרככו לסנן וליבש.
להשחים מעט את הבייקון על מחבת שלא ישחים מידי ולשים על מגבת נייר.
באותו מחבת להזהיב את הבצל.
להוסיף את הבצל והבייקון אל תפוחי האדמה והגזר תבלינים.
להוסיף אליהם את השמנת והקרם פרש.
לבשל עד נקודת הרתיחה כשלושים דקות בערך על אש קטנה
להגיש חם עם גבינת צדר מגוררת מלמעלה ולקישוט פטרוזיליה
בתאבון 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביקון, בצל, גבינת צדר, גזר, מוצרי חלב, מרק, פטרוזיליה, שמנת, תפוחי אדמה, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

תגובה אחת על מרק תפוחי אדמה/בטטה עם בייקון וגבינת צדר

  1. yara113 הגיב:

    פרסם את זה מחדש ב-ethy treeps & musicess.com.wordPr.

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s