מרק תפוחי אדמה עם בייקון וגבינת צדר
4-6 כוסות
4-6 כוסות

החומרים:סיר עבה
מחבת
מגבת נייר
6 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
6 פרוסות בייקון פרוס לקוביות (אפשר אחר כמו קבנוס)
1 בצל גדול חתוך לקוביות
1-1/2 כפיות מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
2 כוסות שמנת
2 גביעים קרם פרש
50-100 גרם גבינת צדר מגוררת
כמה עלי פטרוזיליהאופן ההכנה:לבשל את תפוחי האדמה והגזר עד שיתרככו לסנן וליבש.
להשחים מעט את הבייקון על מחבת שלא ישחים מידי ולשים על מגבת נייר.
באותו מחבת להזהיב את הבצל.
להוסיף את הבצל והבייקון אל תפוחי האדמה והגזר תבלינים.
להוסיף אליהם את השמנת והקרם פרש.
לבשל עד נקודת הרתיחה כשלושים דקות בערך על אש קטנה
להגיש חם עם גבינת צדר מגוררת מלמעלה ולקישוט פטרוזיליה
בתאבון
פרסם את זה מחדש ב-ethy treeps & musicess.com.wordPr.
אהבתיאהבתי