מרק בשר עם ירקות נוסח פיליפיני

החומרים:
סיר רחב תחתית עבה
200 גרם בשר טחון
1 בצל קצוץ דק
1 שן שום קצוצה דק
100 גרם לוביה חתוכה או יותר
חבילה בוק צ`וי
50 גרם פול קפוא/טרי בעונה
2-3 בצל ירוק חתוך ל-3 ס"מ
1 כפית אבקת מרק בשר או עוף
קורט מלח
קורט פלפל
2 כוסות מים רותחים או ציר בשר או עוף
(במקרה זה להוריד את אבקת המרק)
מעט שמן לטיגון.
אופן ההכנה:
מזהיבים את השום והבצל בשמן חם.
מוסיפים את הבשר הטחון לסגירה. (אפשר קציצות קטנות)
מוסיפים מעט מלח ופלפל, מוסיפים את הלוביה שבישולה הכי ארוך,
את הפול, ובסוף את הבצל הירוק.
את הפק צ`וי מכניסים לדקה.
כאשר המרק מוכן משפרים טעמים ומגישים חם.
בתאבון
dBw5CvburAxi537Rp9qi5uG2174Vb6JwHwIRwPSLIK8
קשור
אודות ethy abrahamy
הידע, הוא טיפה באוקינוס.
החיים קצרים.
גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול.
בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד.
ברוכים הבאים!
לשנה החדשה
לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם,רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד.
הקדישו בכל יום
שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים.
תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה
0 מתכונים 1,
אורגנו,
באק צוי,
בצל,
בצל ירוק,
בשרים,
לוביה,
מרק,
מתכוני עמים,
מתכונים פיליפינים,
עגל,
פול, עם התגים
בוק צוי,
בשר,
ירקות,
לוביה,
מלח,
מרק,
מתכון פיליפיני,
מתכוני עמים,
פול,
פלפל,
שום,
שמן,
תרד תורכי. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה
עם קישור ישיר.
טעים ביותר ומחמם את הבטן
אהבתיאהבתי