לביבות גבינה קלי קלות

לביבות גבינה

חומרים:
מחבת רחב עבה
קערה לערבוב החומרים
נייר סופג
כף עץ
כף מסננת
1 קופסה גבינה 5 אחוז או 9 אחוז. אפשר גבינת שמנת
1 ביצה
2-3 כפות פרורי לחם
קורט מלח
קורט פלפל
שמן לטיגון
שמנת חמוצה לקישוט
אפשר לקשט גם בפרוסות פרי כמו:
קיווי, אוכמניות, מנגו אחר.
מעט אגוזי מלך שבורים

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
הארה, (אם המרקם נוזלי מאוד בגלל סוג הגבינה +הביצה, להוסיף עוד פרורי לחם או מעט קמח כל שהוא עד לקבלת המרקם הנכון).
מחממים את המחבת ומוסיפים שמן בגובה ס"מ בערך.
לוקחים כף מהתערובת ובעזרת כף נוספת מורדים אל המחבת.  מטגנים משני צדדים, מוציאים בעזרת כף עץ לכף מסננת. ומעבירים אל נייר סופג לספיגת השמן.
טעים עם שמנת חמוצה למעלה.

בתאבון 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה אגוזים,, אוכמניות, ביצים,, גבינה לבנה,, גבינה,, חגים, חמאה,, חנוכה, מנגו,, מתכונים, סוכר,, פטל, פירות,, פרורי לחם/מצה,, קיווי, ראש השנה, שבועות, שמן,, שמנת,, עם התגים , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s