סופגניות מיוחדות

סופגניות מיוחדות 

החומרים:סיר רחב עבה
קערה
מגבות נייר
שמן
21/2 כוסות קמח תופח
2 שמנת חמוצה
4 כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל
2 ביצים
אבקת סוכר
שוקולד

למלית:
ריבה, שוקולד אחר

אופן ההכנה:

מכניסים לקערה את הקמח השמנת הסוכר ו-2 ביצים.
מערבבים את כל החומרים יחד עד לקבלת עיסה אחידה.
מחממים שמן בגובה של  6-7 ס"מ.
בעזרת כף או מצקת קטנה יוצקים מעט מהעיסה אל השמן.
להזהר שלא ישפריץ.

להשאיר מרווח נשימה בין הסופגניות.
עם ההזהבה , להוציא אל מגבת נייר.
אפשר סופגניות גדולות או קטנות כרצונכם.
חשוב להיות זריזים כדי לא לשרוף.
כדאי להכניס לסיר כמה סופגניות בלבד,
מוכנות, מוציאים מכניסים קבוצה נוספת.
ניתן להזריק פנימה ריבה עם מזרק.
אפשר לבזוק מלמעלה אבקת סוכר ולהסתפק
אפשר לצפות בשוקולד מומס.
אפשר לשים מקל ולצפות בקושולד כיד הדמיון.
בתאבון.

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, בצק,, חנוכה, סוכר,, עוגות,, עוגיות,, קמח, שמן זית, שמנת,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s