ריבת קומקוואט (תפוז סיני )

ריבת קומקוואט (תפוז סיני )

חומרים :

סיר שטוח 26 לפחות. כדי שכל הפרי יהיה על תחתית הסיר במשטח אחד

1 ק"ג קומקוואט

1/2 כוס סוכר חום

1/2 כוס דבש

1/2 1 כוסות מים

1 שורש ג`ינג`ר טרי באורך של כ- 3 ס"מ, קוביות קטנטנות

אופן ההכנה :

משרים את הפרי בסיר עם מים לכמה שעות ומחליפים את המים כדי להוציא חלק מהמרירות.

שוטפים היטב את  הפרי, מייבשים היטב, חורצים איקס קטן בכל אחד מהתפוזונים במקום החיבור של הגבעול לפרי.
מכניסים את התפוזונים על תחתית הסיר ומעליהם הסוכר והדבש ומשאירים לפחות ל-4 שעות או יותר, הסוכר נרטב וכך נמס טוב יותר בבישול.
כאשר הסוכר רטוב לגמרי מדליקים את האש. מוסיפים את המים והגינגר.

מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, ומבשלים ללא כיסוי עד שהפרי משנה צבעו וחלק מהנוזל התעבה.  (בערך שעתיים).

מעבירים לצנצנת זכוכית מעוקרת עם מכסה סובב. שומרים במקום אפל וקריר.

בתאבון

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, גינגר,, דבש, חגים, סוכר חום, קומקווט, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על ריבת קומקוואט (תפוז סיני )

  1. תזזאטית הגיב:

    תודה על המתכון נראה מצוין!

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s