אלפאחורס
החומרים:
3 חלמונים
200 גרם חמאה רכה
שלושת רבעי כוס סוכר
3 כפות ברנדי
300 גרם קורנפלור
200 גרם קמח
1 כפית סודה לשתיה
1 שקית אבקת אפיה
רבע כוס מים
ריבת חלב, (דולסה דה לצ`ה) קופסא או שפופרת
נייר אפיה
חמאה לשימון הנייר
תבנית אפיה
100 גרם פרורי קוקוס לקישוט
אופן ההכנה:
מערבבי היטב את כל החומרים למעט ריבת החלב
עד לקבלת בצק אחיד. מרדדים את הבצק לעובי
עוגיה כ-11/2 ס"מ,
חותכים לעיגולים בעזרת פרפורמה או כוסית קטנה
לגודל מטבע גדולה או כרצונכם.
מחממים את התנור,לטמפ` של 160-170 מעלות.
מכניסים העוגיות במרווחים האחת מהשניה, ומשגיחים.
העוגיות, צריכות לצאת בהירות. ללא השחמה.
מצננים את העוגיות,
לאחר צינון העוגיות, מורחים שכבה נדיבה של ריבת
חלב על עוגית אחת ומצמידים אליה עוגית נוספת.
על צלחת שטוחה מפזרים קוקוס.
מגלגלים כל עוגית בקו התפר בקוקוס .
שומרים בצנצנת זכוכית סגורה לא במקרר.
בתאבון