אלפחורס

16 בינואר 2000
אלפחורס

אלפאחורס

החומרים:
3 חלמונים
200 גרם חמאה רכה
שלושת רבעי כוס סוכר
3 כפות ברנדי
300 גרם קורנפלור
200 גרם קמח
1 כפית סודה לשתיה
1 שקית אבקת אפיה
רבע כוס מים
ריבת חלב, (דולסה דה לצ`ה) קופסא או שפופרת
נייר אפיה
חמאה לשימון הנייר
תבנית אפיה
100 גרם פרורי קוקוס לקישוט

אופן ההכנה:

מערבבי היטב את כל החומרים למעט ריבת החלב
עד לקבלת בצק אחיד. מרדדים את הבצק לעובי
עוגיה כ-11/2 ס"מ,
חותכים לעיגולים בעזרת פרפורמה או כוסית קטנה
לגודל מטבע גדולה או כרצונכם.
מחממים את התנור,לטמפ` של 160-170 מעלות.
מכניסים העוגיות במרווחים האחת מהשניה, ומשגיחים.
העוגיות, צריכות לצאת בהירות. ללא השחמה.
מצננים את העוגיות,

לאחר צינון העוגיות, מורחים שכבה נדיבה של ריבת
חלב על עוגית אחת ומצמידים אליה עוגית נוספת.
על צלחת שטוחה מפזרים קוקוס.
מגלגלים כל עוגית בקו התפר בקוקוס .
שומרים בצנצנת זכוכית סגורה לא במקרר.
בתאבון

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם,רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אבקת אפייה, ביצים, חג המולד, חגים, חלב, יבשים,אגוזים שונים,, מאפים, מאפים שונים, מוצרי חלב, מתוקים, מתכוני עמים, מתכונים ארגנטינאים, סודה לשתיה, עוגיות, קוסקוס, קורנפלור, ריבות, ריבת חלב, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.