גינטאנג גולאי עם פול וקשואים -מעדן פיליפיני

גינטאנג גולאי עם פול וקשואים -מעדן פיליפיני

החומרים:

סיר עם תחתית עבה

שמן רגיל להשחמת הבצל

4 קשואים חתוכים לרצועות דקות

2 עגבניות גדולות קוביות קטנות

2 שיני שום קצוצות דק

2 בצל בינוני קצוץ דק

100 גרם פול קטן סנפרוסט/טרי

300 גרם בשר

קורט מלח

1 כף אבקת מרק עוף או בשר (אני משתמשת בציר ביתי)

קורט פלפל שחור גרוס

2 -3 כפות מים

אופן ההכנה:

לטגן בשמן את הבצל והשום להזהבה.

להוסיף את הבשר לסגירה.

להוסיף את העגבניות ולבשל עד שתתכרככנה.

לוקח כחמש דקות, להוסיף 4-3 כפות מים

להוסיף את הפול והקישואים.

להוסיף מלח פלפל אבקת מרק ולהביא לרתיחה.

להנמיך את הלהבה ולבשל כחצי שעה עד שהפול מתרכך.

לשפר טעמים ולהגיש לצד אורז/אחר

בתאבון

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות.

הסדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ.  הסכומים שמתקבלים מהסדנאות, משמשים להסעדת הילדים מקבלים כריכים לבית הספר. לארוחת צהרים הם מגיעים למטבח

וסועדים ליד שולחנות עם מפות במטבח של מאיר השמן.

לסדנאות לתרומות לחצו   כאן

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל,, מתכוני עמים,, פול,, פיליפינים,, ציר עוף, שום,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s