כדורי גבינה וסולת – גומבוץ

 כדורי גבינה וסולת – גומבוץ

החומרים:

סיר

מחבת

קערה

מסננת

1קופסא של גבינה לבנה 5 אחוז 250 גרם

1 קופסא של גבינה לבנה 9 אחוז 250 גרם

250 גרם סולת

1 ביצה

מים רותחים לכיסוי הקציצות

1/4 כוס סוכר מעורבבת עם חצי כפית קינמון

אפשרי שזיפים שחורים מגולענים משמש

אופן ההכנה :

לערבב בקערה את הגבינה עם הסולת והביצה, ולשמור במקרר

כחצי שעה

להרתיח כ-3 ליטר מים 

ליצור מהעיסה כדורים בגודל 4X4 ולהכניס אותם לסיר לאחר שהמים רתחו

אחרי כ-5  דקות יצופו הכדורים על פני המים.

להוציאם מהמים למסננת.

אפשר לעצלנים להכניס טרם הבישול את השזיפים המגולענים לתוך הכדורים.

למהדרים – תוספת

פרורי לחם או אגוזים או שקדים,

חמאה

מחבת

להשקיע בכדור את הפרי ולגלגל היטב.

לתבל בפרורי לחם שטוגנו במחבת עם חמאה

או בפרורי שקדים או אגוזים.

לפזר על הכדורים לפני הגשתם את הסוכר עם הקינמון

בתאבון

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

 

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים, גבינה לבנה, סולת, עוגיות, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.