קדאיף למלוי כל מה שבא לכם

קדאיף אגוזים פיסטוק 2 קדאיף שערות
קדאיף 3 2
קדאיף קצפת

החומרים:

צלוחיות זכוכית אחרות בקוטר 5-8 ס"מ תלוי בכמות החומר

שאתם רוצים להכניס פנימה

תבנית תנור מכוסה בנייר אפיה או תבנית עם שקעים
200 גרם חמאה מומסת
אגוזי מלך כרצונכם
פיסטוק  כרצונכם
300 גרם אטריות קדאיף ל-4 מנות אישיות.

אופן ההכנה:

משמנים את הצלוחיות היטב בחמאה בחלקן החיצוני, עדיף עם הידים.

מניחים את הצלוחיות על התבנית כאשר הפתח למטה.

מפרידים היטב את האטריות, מחלקים את האטריות למספר היחידות שאתם רוצים.

מניחים כל חלק כמו סל מלמעלה כלפי מטה ומהדקים היטב סביב הצלוחית.

בוזקים חמאה בנדיבות. משאירים רווח גדול בין צלוחית אחת לשניה.

מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.

מכניסים את התבנית ל-10-15 דקות בערך עד שהקדאיף מזהיב.

מוציאים את הצלוחיות ובזהירות מפרידים בין הסלסלות המוכנות לצלוחית.

לסלסלות ניתן להכניס מה שמתחשק לכם.

אפשרויות:

חצילים מטוגנים עם סלט ירקות כמנה ראשונה.
פירות שונים שזיגגנו ומעל שמנת או גלידה,
כבד קצוץ או פטה או קציץ בשר,
פירות טריים עם גבינה או שמנת,
פיסטוקים,אגוזים,
שרימפס או כל רעיון אחר שיש לכם

בתאבון

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ
לחצו כאן  

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, איטריות, גבינה,, חמאה,, שמנת,, תאנים,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s