מתכון פיליפיני מתוק PILATOW OBI

PILATOW OBI מתכון פיליפיני מתוק
DSC02316 1    DSC02371 2
החומרים:
קערה עמוקה
סיר רחב
מרית מחוררת
צלחת שטוחה
פלסטיק נצמד
מגבת נייר
סומסום קלוי בהיר
2 כוסות גלוטינוס רייס
מים
150 גרם חלב מרוכז מקופסא
PURPLE YAM (חנויות המזרח) עדיף קפוא שהוא פחות מתוק
(זה מחית מתפוח אדמה סגול מתוק)
אופן ההכנה:
מכניסים את האורז לקערה ומוסיפים מים.
מערבבים את האורז עם מים עד לקבלת בצק רך.
קורצים חתיכות מהבצק משטחים ביד לגודל מטבע גדולה שטוחה לכל הבצק ומניחים על צלחת עם פלסטיק נצמד.
על חצי מניחים פרפל ים טיפה ומעל שמים מטבע בצק וסוגרים היטב.
כאשר כל הכריכים מוכנים, מרתיחים מים בסיר ומכניסים את הכריכים למים הרותחים.  אפשר גם לעשות גומה ולסגור ולשטח.
מוציאים עם מרית , מנערים מעט ומניחים על צלחת עם מגבת נייר.
כאשר מקרר מעט ובלים בקערית עם סומסום מכל הצדדים.
מכניסים לקופא ונהנים מכל ביס.
DSC02358 2   DSC02364 2

DSC02361 2 DSC02368 2

DSC02357 2 DSC02318 2


בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אורז גלוטינוס, חלב מרוכז, מאפים שונים,, מתוקים,, מתכוני עמים,, מתכונים, פיליפינים,, ריבות,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s