דים סם פיליפיני

דים סם פיליפיני
DSC02207 2
החומרים:
קערה
פלסטיק נצמד
סיר רחב/סיר לדים סם/כלי אידוי
כף מחוררת
הבצק או עלי דים סם מוכנים קטנים (בחנויות המזרח במקרר)
10 עלי סלרי חתוכים לקוביות
1 בצל אדום בינוני קצוץ דק
1 דלעת ערמונים /דלעת רגילה חתוכה לקוביות קטנות או רצועות/אחר
1 ביצה
כף קמח
מעט מלח
מעט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
למילוי:

DSC02202 DSC02209 2

מערבבים היטב את כל מרכיבי המלית בקערה.
פותחים את עלי הבצק הדקים.

מניחים במרכז כל עלה כפית מהמילוי.
מרטיבים את שולי הבצק במעט מים בעזרת האצבע, כך קל יותר להדביק אותו. אוספים את הבצק מהשוליים כלפי מעלה,שהוא יעטוף את המלית כמו צרור, ומהדקים את הקצוות היטב (אם רוצים להתאמץ פחות, אפשר פשוט לקפל את הבצק לשניים מעל המלית ולהדק את הקצוות).
DSC02200 2

בינתיים,שומרים את הדים סם המוכנים מכוסים בקופסא.  מפרידים את השורות עם נייר אפיה.

מרפדים כלי אידוי בעלי כרוב או בנייר אפייה מחורר מעט עם סכין. מניחים את הדים סם בכלי.

מרתיחים מים בסיר ומניחים מעליו את כלי האידוי. מכסים ומאדים במשך 12-9 דקות, עד שהבצק מוכן.
בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בטטות,, דלעת ערמונים, מתכוני עמים,, סלרי, פיליפינים,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s