ריבת חצילים

ריבת חצילים 1

החומרים:
סיר שטוח
מסננת
מגבת נייר
צנצנות קטנות מעוקרות עם מכסה סובב
1 ק"ג חצילים קטנים מאוד
1 ק"ג סוכר
1/2 – 1 כוס מיץ לימון
קורט קינמון לא חובה
ציפורן (לא חובה)

אופן ההכנה:

שוטפים היטב את החצילים.
נועצים מזלג בחצילים במקומות שונים כדי ליצור חורים.
מבשלים כמה דקות ומסננים. ומבשלים שוב ומסננים.
לאחר ייבוש, מחזירים אל הסיר.
ריבת חצילים קטנים
מבשלים את החצילים עם הלימון והסוכר
ניתן להוסיף כפית קינמון וכפית ציפורן לטעם.
אורך הבישול עד שמסמיך.
בדיקה נעשית עם כפית, מזלפים טיפת נוזל על צלחת קרה.
כאשר מוכן ממלאים צנצנות וסוגרים לא הרמטי כדי לתת
להתקרר ורק אחר כך סוגרים היטב,
בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, חצילים,, ריבות,, עם התגים . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על ריבת חצילים

  1. תזזאטית הגיב:

    תודה על המתכון 🙂 ♥

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s