עוגיות שקדים עשירות

עוגיות שקדים עשירות

החומרים:

קערה או מיקסר

נייר אפיה

תבנית רגילה

חמאה

350 גרם שקדים קלופים

1 כוס סוכר

1 כף קליפת תפוז מגוררת

2 חלבונים

1 כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה:

טוחנים את השקדים דק דק.

מערבבים אותם היטב עם הסוכר וגרד התפוז.

בקערה,מקציפים את החלבונים לקצץ נוקשה ואחיד

ומקפלים פנימה את אבקת הסוכר.

מקפלים את השקדים הטחונים אל הקצף בעדינות ומערבים היטב.

על תבנית מניחים נייר אפיה מרוח היטב בחמאה .

יוצרים בעזרת כף או בידים עוגיות אובליות באורך 5 ס"מ ובגובה 1 ס"מ. עם מרחק בין אחת לשניה. מניחים לשעה לנוח.

מחממים תנור ל-140 מעלות ואופים בחום זה בין 15-20 דקות.

מצננים מעט וזורים מלמעלה אבקת סוכר.

בתאבון

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אגוזים,, חמאה,, סוכר,, שקדים,, עם התגים , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על עוגיות שקדים עשירות

  1. oferdub הגיב:

    נראות מפתות, וממש לא מסובכות להכנה.
    אני נרתע מהכנת עוגיות, אבל נראה שהגיע הזמן, עם כאלה 🙂

    אהבתי

  2. yara113 הגיב:

    לידיעתך שקדים ואגוזים בריאים מאוד מאוד. ואחת שתיים כאלו לא מזיקות. אפשר להפחית מכמות הסוכר.
    בהצלחה

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s