חצילים בתחמיץ של דליה

חצילים בתחמיץ של דליה
החומרים:
קופסא עם מכסה
מסננת
2 קערות
סיר עם שמן עמוק לטיגון (אני שמה חצי סיר 24 )
4 חצילים צרים וארוכים ללא גלעינים
צרור גדול של פטרוזיליה ללא הגבעול
שיני שום כרצונכם קצוצות דק דק
מעט שמן לטיגון
מלח להמלחת החצילים
מלח
פלפל
ביצה  (לא חובה)
פירורי לחם (לא חובה)

אופן ההכנה:

פורסים את החצילים לאורך לפרוסות  בעובי 1/2ס"מ.
ממליחים שלא יהיו מרים ואחר כך שוטפים ומיבשים היטב.
בביצה שמים מעט מלח ופלפל גרוס ופירורי לחם.
חצלים מטוגנים 1
לטבול את פרוסות החצילים בביצה, לנער מהשאריות לעטוף  בפירורי לחם ולטגן בשמן חם עד שמוכן. (אפשר להכניס גם לתנור במקום טיגון).

מסדרים בקופסה שכבות של חצילים, מעליהם שכבה של פטרוזיליה ומפזרים חלק מהשום, חוזרים לעוד שכבה עד שכמות החצילים מסתיימת.

להכנת התחמיץ:
לערבב 1 כוס חומץ ו- 4 כוסות מים.
לשפוך את התחמיץ על החצילים.
לסגור את הקופסא ולהכניס למקרר.
מוכן אחרי יום
בתאבון

סיוע בביטוח לאומי וזכויות בעלי מגבלה (נכים)-חינם

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, חצילים בתחמיץ, חצילים,, ירקות,, כבושים/חמוצים, סוגי חצילים, פטרוזיליה,, שום,, שמן,, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s