עוגיות שוקולד ציפס עם אגוזי מלך

עוגיות שוקולד ציפס עם אגוזי מלך

החומרים:

קערה

נייר אפייה משומן

תבנית אפיה

21/2 כוסות קמח

2 ביצים מס 1

1 חבילה חמאה מומסת

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

כפית סוכר וניל (או תמצית)

כוס אגוזי מלך טחונים גס

½ כוס קוקוס

1 כוס עיגולי שוקולד מריר (חנויות מיוחדות)

   אפשר שוקולד ציפס מהסופר)

1 כוס סוכר לבן דק

1/2 כוס סוכר חום

אופן ההכנה:

מניחים לפי הסדר את החומרים למעט (השוקולד)

בקערה לשים עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את השוקולד ומערבבים שוב.

יוצרים עיגולים בקוטר 3 ס"מ. שוטחים מעט על התבנית .

משאירים מרווח בין עוגית לעוגית. 

מכניסים לתנור חם בטמפרטורה של 180 מעלות ל-20 דקות בערך.

מצננים ושומרים בצנצנת זכוכית סגורה.

בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אבקת סוכר, אגוזים שונים, אגוזים,, סוכר וניל, סוכר,, קוקוס, קמח, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על עוגיות שוקולד ציפס עם אגוזי מלך

  1. תזזאטית הגיב:

    וואו מעולה.. יש לי ביצי חופש אמיתיות מהתרנגולות של השכנה.. אולי זה הזדמנות לנסות 🙂

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s