פלפלים קטנים אדומים וצהובים ממולאים

החומרים:

שתי קערות

10 פלפלים אדומים קטנטנים (4 ס"מ גובה)

10 פלפלים צהובים קטנטנים

1 קופסא גבינת שמנת
100 גרם ברינזה
100 גרם גבינת פטה
1/2 עד 1 גביע שמנת 15 אחוז
כ – 50 גרם רוטב פסטו

מספר עלי חסה מסולסלת או משי לקישוט

אופן ההכנה:

מסירים את כובעי הפלפלים ושומרים לכיסוי.  מחלקים את גבינת השמנת לשתי הקערות.
לקערית אחת מוסיפים את הברינזה.  מערבבים היטב ומוסיפים
כ- מחצית השמנת עד לקבלת  תערובת חלקה.
לקערית השניה עם גבינת השמנת מוסיפים את גבינת הפתה
מערבבים ומוסיפים שמנת עד לקבלת עיסה חלקה.
את הפלפלים הצהובים ממלאים עם גבינת הפטה וסוגרים עם המכסה.
את האדומים ממלאים עם הברינזה ושמים מעל רוטב פסטו וסוגרים עם המכסה.

מסדרים על מצע חסה משי או מסולסלת את פלפלים משני הצבעים.
גם דקורטיבי, גם טעים.
בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה חגים, פלפלים קטנים אדומים וצהובים ממולאים, שבועות, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על פלפלים קטנים אדומים וצהובים ממולאים

  1. תזזאטית הגיב:

    נראה מעולה 🙂 בתיאבון !

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s