פרפה בדקה

פרפה בדקה 

החומרים:
תבנית מאורכת או תבנית בבקה
קערה

מגררת
בלנדר
פלסטיק נצמד
פחית פריגת לימונים/ פריגת מנגו/אחר
חצי שפוררת חלב מרוכז
כף קליפת לימון מגוררת
2 שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

מערבבים הכל בבלנדר ידני ומעבירים לכלי להקפאה ל-24 שעות.

בתיאבון.

ניתן לקשט את הפרפה לימון עם נענע או כל קישוט אחר שעולה בדעתכם

המטבח של מאיר השמן לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו כאן 
סיוע בביטוח לאומי וזכויות בעלי מגבלה (נכים)-חינם

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, חלב מרוכז, מנגו,, פירות,, שמנת,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s