פטריות שמפיניון ממולאות בבטטה ואגוזי מלך

החומרים:

תבנית זכוכית

פלסטיק נצמד

2 קעריות

צלחת הגשה

100 גרם מחית בטטה (ראה מתכון לבטטה קלי קלות)

12 פטריות שמפיניון בינוניות (8 גדולות)
10 אגוזי מלך קלופים שבורים קטן

2-3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מורידים את רגלי הפטריות וקוצצים אותן לקוביות קטנטנות

מכניסים לקערית, מוסיפים את האגוזים השבורים ואת מחית הבטטה.

 משמנים כל פטרייה בטיפת שמן.

ממלאים עם התערובת, מניחים את הפטריות על תבנית 

משומנת כאשר החלק הפתוח כלפי מעלה. 


מכסים עם פלסטיק נצמד ומכניסים למיקרוגל ל-2-3 דקות.
(אפשר לאפות בתנור חם מספר דקות או בטוסטר אובן)
להוציא על מגבת נייר ומשם לצלחת הגשה.

אפשר להכין יום קודם ולאפות כאשר האורחים נמצאים.


סיוע בביטוח לאומי וזכויות בעלי מגבלה (נכים)-חינם

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ממולאים, עם התגים , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על פטריות שמפיניון ממולאות בבטטה ואגוזי מלך

  1. תזזאטית הגיב:

    נראה מעולה , מאמצת בכיף 🙂

    אהבתי

להגיב על ethy ab לבטל

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.