לביבות דלורית


החומרים:
מחבת
סיר
ממחה
מגבות נייר
ל-20 מנות בערך
3 דלוריות בינוניות או -דלעת-ת"א-בטטה
4 ביצים
חצי מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל).
6 כפות קמח
שמן לטיגון
קורט מלח
קורט פלפל
שמנת
דבש
אופן הכנה:
קולפים את הדלוריות/אחר וחותכים לקוביות 2X2
מבשלים עד לריכוך. מסננים מיבשים, מצננים ומרסקים לפירה.
מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים לעיסה אחידה
מחממים שמן במחבת בחום בינוני.
בעזרת 2 כפות יוצרים לביבות ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
אפשר לטגן על פלנצה,
להגיש עם שמנת,דבש אחר.
בתאבון

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה,שנאה,גזענות,קמצנות,אגואיזם, רוע לב,דמעות תנין,מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים, דלעת, לביבות דלורית, קמח, ת"א, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על לביבות דלורית

  1. תזזאטית הגיב:

    נראה טעים מאוד! 🙂

    אהבתי

  2. ethy ab הגיב:

    זה טעים ביותר ואת יכולה לשחק עם הירקות. אם את עצלה את יכולה לעשות פשטידה. יוצא נפלא.

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.