במיה – הכי טעים שיש

החומרים:

1 ק"ג במיה טריה (אפשר קפואה)
שיני שום קצוצות כרצונכם
מעט שמן לטיגון
בצל 1 קצוץ
רסק עגבניות מ-5-8 עגבניות גדולות
1 כף קטשופ חריף
כמה טיפות טבסקו

אופן ההכנה:
מחממים סיר עם טיפת שמן  ומזהיבים את השום והבצל עד שקיפות.
מוסיפים את העגבניות הקטשופ המים החמים והסוכר.
מוסיפים את הבמיה ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך.
מגישים כרצונכם.
בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, עגבניות, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על במיה – הכי טעים שיש

  1. תזזאטית הגיב:

    נראה מעולה!! ♥

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

w

מתחבר ל-%s