בלינצ’ס תרד
החומרים:
מחבת לבלינצס או אחר
תבנית אפיה
ניר אפיה
מגבת ניר
4 ביצים
1כוס חלב /שמנת
1 כוס מים
1 כוס קמח
1 כפית מלח
2 כפות גדושות חמאה רכה
גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה :
מערבבים במיקסר לקבלת בלילה אחידה.
במידה והבלינצ’סים לא יוצאים טוב מוסיפים עוד מעט חמאה
למלוי:
תרד טרי חלוט או מדליוני תרד בערך ק"ג
300 גרם גבינה בולגרית 5%
2 ביצים
מחממים מחבת לבלינצס או אחר שיהיה חם.
שמים כף מהתערובת ומפזרים על כל התחתית
ברגע שמזהיב מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
את הבלינצס השני שמים מעליו עד שיש ערמה
ממלאים את הבלינצ’סים בתערובת.
מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת
אופים בחום בינוני עד שהגבינה למעלה מקבלת גוון זהוב
בתאבון
המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו כאן