דג סול מטוגן או אפוי

DSC08784

החומרים:
מחבת טפלון /אחר
3 צלחות למרק
צלחת שטוחה
2 כפות עץ
מגבות נייר
1 ק"ג דג סול הפעם קפוא (מחוסר ברירה, לרוב לא קונה כי אחוז המים גדול וזה יקר.
פרורי לחם/מצה/פאנקו
קמח
ביצה
מלח
פלפל
לימון
אפשר במקום ביצה פרורי לחם וקמח למרוח חרדל טוב

אופן ההכנה:
מפלפלים את הדג ומשאירים לשעה לעמוד.
מנגבים במגבת נייר.
בקערה אחת מערבבים ביצה ומוסיפים טיפת מים.
בקערה שניה קמח.
בקערה שלישית פרורי לחם/אחר
DSC08773

טובלים את הפילטים בקמח שערבבנו בו טיפת מלח,משם לביצה, מנערים שאריות ומעבירים לפרורים.
מחממים את המחבת עם מעט שמן ומכניסים 2-3 פילטים שיהיה מקום

DSC08780
בין אחד לשני שיקל להפוך, הפילטים נוטים להישבר כי הדג עדין מאוד. מזהיבים בצד אחד והופכים לצד שני.
הטיגון קצר. או טגנו למידה שאתם רוצים.
מוציאים לצלחת עם מגבת נייר.
DSC08784
מגישים עם חצאי לימון או פרוסות לימון כרצונכם.
אפשר לאפות את הדג בתנור, לכסות בנייר כסף שלא יתייבש ולקראת סיום, מורידים את נייר הכסף להזהבה. זמן האפייה קצר, צריך להשגיח שלא יתייבש.
בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, דג סול, דג סול מטוגן או אפוי, קמח, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s