גזר בדבש וצמוקים

גזר בדבש וצמוקים

החומרים:

מחבת עבה גבוהה

מסננת

800 גרם גזר גמדי קפוא מופשר

50 גרם חמאה או מרגרינה

2-3 כפות דבש באיכות טובה

2-3 כפות סוכר חום

2-3 כפות צימוקים

(אפשר להוסיף מעט שזיפים מגולענים מיובשים)

1 כפית קינמון

אופן ההכנה:

לאדות את הגזר במשך 10-15 דקות ולסנן.

להמיס את החמאה או המרגרינה במחבת.

להוסיף את הסוכר החום והדבש ולבחוש עד שמופיעות בועות

זהירות שלא יהפוך לקרמל.

להוסיף את הגזר ולבחוש ולהוסיף את הקינמון ואת הצימוקים.

לטעום ולשפר טעמים.

לבשל כ-10 דקות

להגיש חם

הדגמה איך להכין,

החומרים כפי שרשום לא כמו בסרט. הבחירה שלכם

http://video.about.com/vegetarian/Maple-Glazed-Carrots.htm

בתאבון 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, גזר גמדי, דבש, חמאה, סוכר חום, צימוקים, קינמון, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s