מרק עוף

החומרים:
סיר
כף
מסננת
עוף טרי במשקל קילו וחצי (אפשר חלקים)

6-8 כוסות מים

1 בצל גדול חתוך לרבעים או שלם

2-3 גזרים

גבעול כרישה (החלק הלבן והירוק הבהיר בלבד) חתוך או שלם כרצונכם

דלעת במשקל 150 גרם

צרור פטרוזיליה גדול

צרור שמיר

3 גבעולי סלרי עלים

שורש פטרוזיליה

שורש סלרי

קורט מלח גס

טרי גרוס פלפל שחור

אופן ההכנה:

שמים את העוף בסיר ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה.
מנקים את הקצף העכור עם כף.
מוסיפים את שאר המצרכים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה שעה וחצי לפחות.
אישית אני קושרת את כל העלים בצרור ומניחה בסיר ושולפת בסיום הבישול.

מכבים את האש ומפרידים בין הנוזל לשאר הרכיבים. מסננים היטב.

הגשה לפי רצונכם, או מרק צח עם קניידעלך, או עם חתיכות עוף קטנות. או עם ירקות.

בתיאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, מרק, מרק עוף, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s