מרק ראש דג פיליפיני

מוכן

החומרים:

סיר עם תחתית עבה
2-3 ראשי דג מנוקה חתוך לחצי (סלמון /אחר)
ראש סלמון
1/4 ראש כרוב חתוך לקוביות 3X3
10 עלי חסה צעירים/פנימיים
2 קישואים חתוכים לקוביות
4 בצל ירוק חתוך ל-3 ס"מ אורך
2 ס"מ גינגר טרי פרוס דק
ציר מרק או כפית אבקת מרק
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס טרי
1 פלפל צילי (לא חובה)
מים רותחים

אופן ההכנה:

להרתיח מים  (מחצית הסיר) יחד עם הגינגר,בצל ירוק, מלח,צילי, פלפל שחור.
ברתיחה,מוסיפים את ראשי הדג,ברתיחה נוספת מוסיפים את הכרוב ומביאים לרתיחה,(הארה, ישנם מי שאוהבים את הכרוב מבושל מאוד וישנם שאוהבים מבושל חלקי, לשיקולכם). לאחר שהכרוב כמעט מוכן מוסיפים את הקישואים ואחרון את החסה לשלוש דקות רתיחה סוגרים את האש.

מגישים חם 

בתאבון 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, מרק, מרק ראש דג פיליפיני, מתכוני עמים, פיליפיני, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s