לביבות קישואים

 לביבות קישואים


החומרים:
פומפייה דקה
מחבת טפלון
2 כפות
צלחת עם מגבות נייר
3 קערות
5  קישואים גדולים
2  בצלים
5  כפות טחינה גולמית
3/4 כוס קמח מצה/אחרקמח,
1 כפית מלח
1 רבע כפית פלפל שחור
1 שמןלטיגון

אופן ההכנה:

מרסקים את הבצל על פומפייה (אפשר במעבד מזון).
סוחטים עודפי נוזלים ומעבירים לקערה.
מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים שמן במחבת, יוצרים מהתערובת לביבות שטוחות ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה

  

בתאבון
טבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ. הסכומים שמתקבלים מהסדנאות, משמשים להסעדת הילדים לסדנאות ולתרומות לחצו  כאן

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה,שנאה,גזענות,קמצנות,אגואיזם, רוע לב,דמעות תנין,מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, טחינה, עם התגים , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.