לביבות קישואים

 לביבות קישואים


החומרים:
פומפייה דקה
מחבת טפלון
2 כפות
צלחת עם מגבות נייר
3 קערות
5  קישואים גדולים
2  בצלים
5  כפות טחינה גולמית
3/4 כוס קמח מצה/אחרקמח,
1 כפית מלח
1 רבע כפית פלפל שחור
1 שמןלטיגון

אופן ההכנה:

מרסקים את הבצל על פומפייה (אפשר במעבד מזון).
סוחטים עודפי נוזלים ומעבירים לקערה.
מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים שמן במחבת, יוצרים מהתערובת לביבות שטוחות ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה

  

בתאבון
טבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ. הסכומים שמתקבלים מהסדנאות, משמשים להסעדת הילדים לסדנאות ולתרומות לחצו  כאן

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, טחינה, עם התגים , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s