שעועית ירוקה עם שומשום


החומרים:

סיר עב תחתית

מסננת

מחבת

3 כוסות שעועית ירוקה (טרייה או קפואה)

2 בצלים ירוקים, החלק הלבן והירוק

2 כפות רוטב סויה

1 כף שמן שומשום

2 כפות זרעוני שומשום

אופן ההכנה:

מבשלים את השעועית עד שהיא מוכנה לאכילה, אך עדיין שומרת על פריכותה.

מסננים ומעבירים לקערה. פורסים את הבצלים ומוסיפים לשעועית. מזליפים את רוטב הסויה ואת שמן השומשום.

קולים את השומשום במחבת יבשה עם הקפצה עד הזהבה בזהירות

שהשומשום לא ישרף.

זורים את השומשום על השעועית ומגישים.

בתאבון 

 המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל, סויה, שומשום, שעועית ירוקה, עם התגים , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

6 תגובות על שעועית ירוקה עם שומשום

  1. תודה על מתכון . נראה נחמד. אנסה את הרוטב סויה .

    אהבתי

  2. tzzitit הגיב:

    יופי של מתכון, אני מכינה בדיוק ככה גם , זה טעים!

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s