סברס אבוקדו בשמנת

סברס אבוקדו בשמנת

סברס

החומרים:

לששה סועדים

6 סברס קלופים ופרוסים לפרוסות בעובי של כ-1/2 ס"מ
3 -4 אבוקדו חתוך לפרוסות בעובי של עד 1 ס"מ
1 שמנת אחוז גבוה
1/2 כוס אבקת סוכר לקישוט
כ-200 גרם פטל טרי או דובדבנים, אחר
צלחות הגשה קרות
מדליוני נאים של קרח בכמות מספקת (אפשר שברי קרח)

אופן ההכנה:

שמים על צלחת הגשה רצוי קרה

פרוסת אבוקדו ,מעל לאבוקדו שמים פרוסת סברס או שתים או יותר כרצונכם.

מפזרים מסביב לאבוקדו 3-6 מדליוני קרח כדי לשמור על קור הסברס.

מזליפים כף שמנת קרה לקישוט.

מפזרים מעט אבקת סוכר מעל השמנת האבוקדו ובשולים.

מקשטים בפטל או דובדבנים מגולענים או כל פרי אחר רצוי לא חמוץ.

אפשר במקום שמנת גלידה כל שהיא.

אפשר להכין את הבסיס על צלחות הגשה למעט הסוכר השמנת הקרח והקישוט. לשמור במקרר שעתים או שלוש. שאר החומרים לשים ממש עם ההגשה.

פורסם בפורום אוכל אורט 10/08/2002 18:48:40

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה אבוקדו, אוכמניות, חגים, מתכונים, פטל, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s