מעמול עם תמרים

מעמול עם תמרים
לבצק:

2/1 ק"ג קמח

4/1 1 חבילה חמאה נמסה או מרגרינה

2/1 כוס חלב חם/מים/מיץ

1 כפית מי שושנים(ורדים) או וניל

כף אבקת אפיה

מערבבים הכל יחד. לוקחים חתיכות קטנטת וצורים בהם חלל עם הבוהן. ממלאים עם המליו

סוגרים וחורצים עם מזלג לקישוט. אופים בתנור לא חם כ – 2/1 שעה.

מפזרים מלמעלה אבקת סוכר.

 למילוי:

2/1 ק"ג תמרים ללא גלעינים

2/1 כוס מים

1 כף סוכר

כפית קינמון או רום

כף קליפת לימון

פתיתי אגוזים לפי רצונך רק יוסיפו.

מבשלים התמרים במים עד שימסו. מוסיפים יתר החמרים ומערבבים.

מקררים לפני מילוי העיגולים.
איך ליצר מעמול דוגמא : כאן

בתיאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אוכל, חמאה, מעמול, מעמול עם תמרים, מתוקים, קמח, תמרים, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s