קציצות תרד

החומרים: סיר פסטה

סיר פסטה

מחבת
מגבות נייר
קערה
1 ק"ג תרד שתוף
שום קצוץ כרצונכם
2 ביצים
2-3 כפות פרורי לחם או קמח מצה
קורט מלח
קורט פלפל שחור
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

מרתיחים את התרד בסיר פסטה עד להתרככות.

תרד

מוציאים עם המסננת סוחטים היטב ומייבשים.
מעבירים לקערה, מוסיפים את הביצים פרורי הלחם תבלינים כרצונכם

קציצות תרד

יוצרים קציצות ומטגנים בשמן חם או על מחבת חשמלי ללא שמן.

קציצות תרד

בתאבון
המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל חינם לעשרות
ילדים בבת ים. המטבח מופעל על ידי סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ כתרומה.מוזמנים להצטרף.    כאן

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ירקות, קציצות תרד, תרד, תרד תורקי, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s