עוגיות בוטנים

 200 גרם חמאה רכה.
  200 סוכר.
 2  ביצים גדולות. 
1/4  כוס קמח.
1  כפית סודה לשתיה ( להמיס במים חמים ).
1  כפית אבקה אפיה.
1  כפית תמצית וניל.
1/2 כפית תמצית שקדים.
2 כוסות של בוטנים של קוקטיל (קטנטנים).
2 כוסות פתיתים של תירס.
1 כוס קוואקר פתיתים.
ניירות אפייה

אופן ההכנה: 

לחמאה הרכה מוסיפים את הסוכר,הביצים,הקמח,סודה,אבקת אפיה.
תמצית  וניל, ותמצית שקדים ומערבבים היטב.
מוסיפים את הבוטנים פתיתי התירס  והקוואקר בנפרד ומערבבים היטב.
הבצק שמתקבל עבה מאד וקשה לערבבו.

לוקחים חתיכות של בצק ויוצרים כדורים בגודל של אגוז קטן.
על נייר אפייה, שוטחים בהבדל של 3 סנטימטר בערך כי מתרחבים באפייה.

אופים  בתנור בטמפרטורה של 350  מעלות ל – 15 דקות. לצנן את העוגיות היטב ולשמור במקום קריר.

 בתאבון

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה,שנאה,גזענות,קמצנות,אגואיזם, רוע לב,דמעות תנין,מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, מאפים, מתוקים, עוגיות, עוגיות בוטנים, תבלינים, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.